Wie zijn wij?


Cremerie Het Boerenijsje

In het landelijke Loenhout vindt u tussen de velden het melkveebedrijf met ijssalon van de familie Aertsen.

De dagverse melk van de koe wordt vanaf 1993 verwerkt tot melkijs, pannenkoeken wafels.

Iedereen is bij ons welkom om te genieten van al ons lekkers met zicht op het mooie boerenleven.

 

"Voor een lekker ijsje, pannenkoek of wafel, kom naar de boerderij en zet u aan tafel!"


3 zussen en hun vader

Sinds 2016 is Mieke (helemaal rechts) vooral de leider van heel de organisatie. In 2018 is Sofie (midden) vast mee op de kar gesprongen om de administratie onder haar vleugels te nemen. Evelien, de jongste van ons drie, verzorgt sinds 2016 voor en na alle ijstaarten en desserts. Omdat deze tak sterk groeiende is, is zij ook vanaf augustus 2018 werkzaam in de cremerie. En dit alles onder de waakzame ogen van ons vake, boer Jan.

 

Mieke houdt van ondernemen en ziet een uitdaging ook direct zitten.
Of we een bestaande foodtruck voor pannenkoeken en wafels kunnen overnemen? Natuurlijk! Sinds februari 2018 heeft Het Boerenijsje een zusje, De Pannekoek!

 

"Voor een lekkere wafel of pannenkoek, komt de foodtruck graag bij u op bezoek!"


Ons team

Wij zullen niet altijd zelf in onze foodtruck staan, maar hebben heel enthousiaste medewerkers die jullie even graag verwennen en alles tot in de puntjes verzorgen.

Nieuw logo

Voorlopig zal u ons nog zien rondrijden met de foodtruck zoals op de foto hiernaarst, zoals De Pannekoek opgericht werd.
Ons grafisch aanspreekpunt, Inge van Effenaf Graaf, vond wel dat er een opfrissing mocht gebeuren. En aangezien wij als zussen sterk staan, heeft zij een 'pannenkoekenmadam' gecreëerd! Wij vinden ons nieuw logo alvast super!